Camperverhuur - Sun Living - V65SL

Sun Living - V 65SL

CAMPER HUREN

Bij Mobiliteitscentrum Van der Werf huurt u een camper voor € 795,- per week in april, mei en oktober. De kosten per week zijn € 895 in juni en september. In juli en augustus betaald u € 1095. De kosten voor het huurcontract zijn € 25,-. U betaalt bij ons geen extra kosten per gereden kilometer.

HUURPERIODE

De huurperiode loopt van vrijdagmiddag 16.00 uur tot vrijdagmorgen 10.00 uur. Bij overschrijding van de overeengekomen huurperiode zijn wij genoodzaakt per aangevangen uur € 25,- in rekening te brengen. Wij verzoeken u de gestelde tijden niet te overschrijden, u dupeert namelijk de volgende huurder.
ONZE CAMPERS ZIJN UITGERUST MET O.A. DE VOLGENDE ACCESSOIRES

Stuurbekrachtiging, cabine-airco, navigatiessysteem Europa, koelkast met vriesvak, kachel, boiler, 3-pits gasstel, cassettetoilet, douche, afvalwatertank, luifel, fietsenrek voor 2 fietsen. Daarnaast een volledig inventaris met o.a. jerrycan met vultuit, 2 gasflessen van 10 kg, elektra kabel + verloopsnoer, verbanddoos, brandblusser, gevaren driehoek, wielkeggen enz.

 HUURVOORWAARDEN

De bestuurder moet minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs B zijn en minimaal twee jaar rijervaring hebben.

Bij afhalen van de camper dienen een geldig rijbewijs én een geldig paspoort te worden overlegd. Tevens dient daarbij het afsluiten van een annuleringsverzekering te worden aangetoond.

De camper wordt afgeleverd met een volle tank diesel. Graag ontvangen wij de camper met een volle tank retour. Alle kosten voor brandstof, tol e.d. zijn voor rekening van de huurder.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan, dit i.v.m. eventuele allergie bij andere huurders.

Boetes voor verkeersovertredingen die zijn begaan tijdens de huurperiode worden doorbelast aan de huurder.

Voor reparaties aan de huurcamper dient u ten alle tijden eerst overleg te voeren met Mobiliteitscentrum Van der Werf, evt. per telefoon of e-mail: info@vanderwerfcampers.nl Reparaties waar vooraf geen toestemming voor is verleend of waarvan de nota en oude onderdelen niet worden overlegd worden niet vergoed.

 

RESERVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN

Na ontvangst van het schriftelijke reserveringsformulier ontvangt u van ons een bevestiging. U dient binnen 10 dagen na bevestiging 25% van de huursom aan ons te voldoen, hetzij contant of per bank. De boeking is dan voor beide partijen bindend. Het resterende bedrag dient 6 weken voor aanvang huurperiode naar de rekening van verhuurder te zijn overgemaakt. 
Bij boekingen korter dan 6 weken voor de aanvang van de verhuurperiode dient u de volledige huurprijs direct te voldoen. Bij annulering bent u de volledige huursom verschuldigd. 
Het afsluiten van een annuleringsverzekering is daarom verplicht!


VERZEKERINGSVOORWAARDEN

Onze campers zijn allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1.000,- per schade. Het eigen risico bij schade zal, voor zover mogelijk, worden verrekend met de door u betaalde borgsom.


WAARBORGSOM

De waarborgsom ad. € 1000,- dient u te voldoen bij het afhalen van de huurcamper. Indien u de waarborgsom contant voldoet, wordt deze geheel terugbetaald bij tijdige inlevering van de schoongemaakte en onbeschadigde camper. Indien u kiest voor betaling met de pin geschiedt de terugbetaling via de bank. Alle kosten wegens het niet voldoen van verplichtingen door de huurder zoals bijvoorbeeld aftanken, schoonmaken interieur, toilet en buitenkant worden na inlevering van de camper met de waarborgsom verrekend.


SCHOONMAAK

Onze huurcampers worden schoon afgeleverd en uiteraard verwachten wij ze ook weer schoon terug. Als het schoonmaken van het interieur en/of het cassettetoilet geheel of gedeeltelijk moet geschieden door medewerkers van Mobiliteitscentrum Van der Werf dan worden hier reinigingskosten voor berekend. Voor het reinigen van het interieur € 125,-, het toilet € 150,- en voor de buitenzijde € 150,-.


RITTEN IN HET BUITENLAND

Ritten naar landen binnen Europa zijn overeenkomstig de verzekeringsvoorwaarden mogelijk. Voor ritten naar Oost-Europese landen is vooraf schriftelijke toestemming van onze verzekeraar noodzakelijk. Ritten naar oorlog- en risicogebieden zijn verboden.


ONTBINDING VAN DE HUUROVEREENKOMST

De verhuurder heeft het recht de huurovereenkomst ten alle tijden zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden indien naar zijn oordeel het gehuurde door de huurder niet op zorgvuldige wijze wordt gebruikt, of gebruikt gaat worden. In welk geval verhuurder gerechtigd is het gehuurde terstond tot zich te nemen, onverminderd zijn recht op schadevergoeding.


CONTACTGEGEVENS MOBILITEITSCENTRUM VAN DER WERF

Telefoon:          ++31 – (0)318 – 637 878+31 – (0)318 – 637 878

Fax:                 ++31 – (0)318 – 639 508

E-mail:             info@vanderwerfcampers.nl 

Kies een periode en klik:
Vertrekdatum:
Terugkomst:

Kies vertrekdatum

Uw keuze

Totaal

€ 0
Als u klikt op offerte aanvragen, dan wordt de aanvraag doorgestuurd naar vd Werf. U ontvangt van ons een bevestiging, betaling geschiedt via faktuur, welke u van ons ontvangt.offerte, waarop u kunt aangeven of u de camper wilt reserveren.

Nieuws / Blog

  • 21
    oktober
    Peugeot 308 krijgt GT-line
    Peugeot blijft de 308 opfrissen met nieuwe uitvoeringen. In januari kunnen we wederom twee nieuwe uitrustingsniveaus verwachten.