Bandenhotel

Bandenhotel

Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers zijn winterbanden bij sneeuw of ijzel een must. Het is daarom verstandig om in de winter gebruik te maken van winterbanden. In landen als Duitsland en Oostenrijk kunt u zelfs bij een ongeval aansprakelijk worden gesteld wanneer u geen gebruik maakt van winterbanden.

Ontzorgen, dat is onze kracht. Dat kunnen we ook doen met ons bandenhotel. Naast onze werkplaats heeft Mobiliteitscentrum Van der Werf een opslag voor ongeveer 800 bandensets. Hier kunnen de zomerbanden in de winter opgeslagen worden en in de zomer de winterbanden. Voor een helder wisseltarief: € 63,50 slaan we uw banden op, controleren we de profielen en wisselen wij de banden aan uw auto.
 
Heeft u geen winterbanden? Ook voor aanschaf van nieuwe of gebruikte winterbanden kunt u bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 0318 - 63 78 78. 

Nieuws / Blog

  • 21
    oktober
    Peugeot 308 krijgt GT-line
    Peugeot blijft de 308 opfrissen met nieuwe uitvoeringen. In januari kunnen we wederom twee nieuwe uitrustingsniveaus verwachten.