Schadeherstel zonder zorgen

Kras-, deuk-, ruit- of meerzijdige autoschade? Mobiliteitscentrum Van der Werf heeft een eigen schadeafdeling die uw auto weer helemaal als nieuw maakt. Om te beginnen zorgen wij bij schade dat u mobiel blijft. We bieden u vervangend vervoer zodat u geen dag zonder auto bent. Onze schadespecialisten maken vervolgens een planning en presenteren u een heldere kostenindicatie. Ook belangrijk: indien nodig geven wij advies of schadeherstel economisch verantwoord is.
 
Wij bekijken de schade eerst grondig, zodat ook verborgen schade gezien en gedegen gerepareerd wordt. Er is rechtstreeks contact met de verzekeringsmaatschappijen en sturen digitale foto's van de schade naar de expert. Dit zorgt voor een snelle schadebeoordeling en toestemming voor de reparatie. Vaak kan de schade worden afgehandeld zonder expertise. Tevens wordt de betaling van de schade rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afgewikkeld, zodat u de schade niet hoeft voor te schieten. U betaald, indien aan de orde, alleen het eigen risico.

Afspraak maken voor schadeherstel? Bel 0318 - 63 78 78
 

Nieuws / Blog

  • 21
    oktober
    Peugeot 308 krijgt GT-line
    Peugeot blijft de 308 opfrissen met nieuwe uitvoeringen. In januari kunnen we wederom twee nieuwe uitrustingsniveaus verwachten.